Seksueel Misbruik en Seksueel Geweld

Stichting Project Speak Now heeft als doel seksueel misbruik en seksueel geweld breed bespreekbaar te maken. De meeste slachtoffers zwijgen. Maar door te zwijgen, groeit hun innerlijke strijd en blijft het een geheim. Door te praten, komt het in de openheid en juist daar is geen plaats meer voor manipulatie, dreiging en geheimzinnigheid. Project Speak Now onderstreept dat praten over je ervaringen een belangrijke stap is op weg naar heling. Het zorgt ervoor dat lotgenoten weer meer vertrouwen krijgen, in zichzelf en de omgeving. Daarom kiest de stichting voor media-aandacht, naast ondersteuning in een veilige omgeving voor wie zijn verhaal wil delen. Van je scars je stars maken is dan ook de visie en missie van Project Speak Now. Voel je welkom!

 

 

 

 

 

De laatste blogs

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"225178"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"5000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Lees alle blogs

 

 

 

 

From every wound there is a scar and every scar tells a story

 

 

 

Vind hulp

Worstel je met de gevolgen van seksueel misbruik of seksueel geweld en zoek je hulp? Kijk dan eens bij het aanbod van Project Speak Now. We bieden verschillende soorten hulp: individueel en in groepen, gesprekken en trainingen,  toolkits en Facebook lives. 

Bekijk hulpaanbod

Steun ons

 

 

 

 ‘Nog schaam ik me, want waarom reageerde mijn lichaam op zijn aanraking?’ 

Kirsten (37), werd als kind seksueel misbruikt door haar opa

 

 ‘Ik wil best zeggen dat ik seksueel misbruikt ben, maar zeg jij dan alsjeblieft ook iets tegen mij?’

Judith (46), werd als kind seksueel misbruikt door haar oom

 

‘Het doet pijn als mensen verbaasd zijn dat ik daar nog steeds last van heb, omdat het zolang geleden is.’

Nicole (32), werd als kind seksueel misbruikt door haar vader

 

‘Eigenwaarde blijft lastig voor me, omdat ik er volgens mijn moeder niet toe doe.’ 

Frank (43), werd als kind seksueel misbruikt door zijn moeder

 
 

 

 

 

Contact

E-mail: info@projectspeaknow.nl
Rekeningnummer: NL50KNAB0723023425
KvK: 57736472

Steun ons!

Het is mogelijk om ons te steunen via een donatie. 

Doneren

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen