Beat Your Comfortzone 2021 Online

Begin

20-11-2021 om 10:00

Einde

20-11-2021 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vanwege Corona is het helaas ook dit jaar niet mogelijk om BYCZ live te organiseren. Maar dit prachtige evenement voorbij laten gaan, is natuurlijk geen optie. Daarom presenteren we met trots opnieuw BYCZ Online 2021.

Ook dit jaar dagen we je samen met andere lotgenoten van seksueel misbruik en seksueel geweld (en gelijkgestemden uit je nabije omgeving) uit om op een veilige manier buiten je comfortzone te stappen. We doen dit op zaterdag 20 november van 10 tot 15 uur, in de Week tegen Kindermishandeling, in een veilige, online omgeving.

Ervaar (weer) het fantastische gevoel om met elkaar verbinding te maken, (h)erkenning te ervaren en een volgende stap te zetten.

Bevrijd jezelf van dat wat je nog vasthoudt en BEAT YOUR COMFORT ZONE!

Wat kun je verwachten? 

Momenteel zijn we druk bezig om het programma verder in te vullen. Wat we wel weten is dat enkele vaste onderdelen uit BYCZ ook in het online programma terug zullen komen. Eén van die onderdelen is een workshop. Dit jaar willen we jullie opnieuw een keuze geven uit een aantal workshops.

Over de streep

Het belangrijkste onderdeel van BYCZ is samen over de streep lopen. Ondanks dat we dit nu niet fysiek kunnen doen, hebben we een online variant hierop bedacht. We zullen in BYCZ Online 2021 dezelfde bekende saamhorigheid ervaren wanneer we onze reactie op de stellingen die worden voorgelezen. Degenen die er vorig jaar al bij waren, hebben dat al kunnen ervaren.

Tickets

Je kunt via deze link je ticket bestellen. Tickets zijn inclusief lunch en kosten 15 euro.

Het event vindt plaats in de Week tegen Kindermishandeling.

Locatie

Gewoon vanaf je eigen locatie. Je ontvangt van ons vlak voor het event een link om in te kunnen loggen op de veilige online omgeving.

Het waarborgen van de veiligheid van de deelnemers, is bij BYCZ een prioriteit. We beseffen dat in de online variant dit lastiger is te waarborgen, omdat iedereen thuis zit en dus op een andere locatie. Ook dit jaar zorgen wij zo goed mogelijk voor jullie veiligheid. We doen dit o.a. door hulplijnen en chats beschikbaar te hebben. We vragen jullie dit jaar ook om een emergency contact op te geven in geval van uiterste nood.Jouw veiligheid staat bovenaan


Heb je nog vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op via info@projectspeaknow.nl

 

Contact

E-mail: info@projectspeaknow.nl
Rekeningnummer: NL50KNAB0723023425
KvK: 57736472

Steun ons!

Het is mogelijk om ons te steunen via een donatie. 

Doneren

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen