Lieve, prachtige, dappere ziel

Marianne Kimmel 06-12-2021
160 keer bekeken 0 reacties

We zien je. We horen je en weten voor welke enorme uitdaging je jezelf hebt gesteld. We willen je zeggen hoe dapper je bent. En ook al ontvang je geen applaus, is er niemand om je aan te moedigen en blijkt uit niets dat de wereld weet welke grote prestatie jij levert, wij zien het wel.

Wij weten het. En dat is alles wat je nodig hebt. Onze onvoorwaardelijke liefde ziet hoe hard je werkt en hoe groot de uitdagingen zijn die je op je levenspad tegenkomt. Maar wij geloven in je, en weten dat alleen hele sterke mensen dit aankunnen. En jij bent sterk.

Jouw dappere levensmissie is om jezelf te bevrijden van alles wat nog in de weg staat van de werkelijke vrijheid om jezelf te zijn. Je wist het al toen je hier op aarde kwam, dat je het pad naar de onvoorwaardelijke liefde in jezelf zou bewandelen. Dat het zo’n uitdaging zou zijn wist je niet, en dat is maar goed ook. Want met elke stap die je zet, ontdek je meer van je eigen kracht. Zie je dat je steeds precies datgene krijgt wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Je hebt gekozen voor het allerhoogste geluk, met minder neem je geen genoegen. Omdat je diep van binnen voelt dat er eigenlijk geen andere keuze is. Omdat al het andere een illussie is. Een illussie die je uiteindelijk alleen maar onvervuld zal achterlaten. Nee, jij weet precies waar je heengaat en dat je er alles voor over hebt om daar te komen.

We weten hoeveel moed het vraagt om jezelf trouw te blijven, als je de keuzes die je maakt niet meer bevestigd ziet om je heen. Omdat het pad dat je loopt van jou is en van jou alleen. Omdat het je leert op je innerlijke kompas te vertrouwen. Je hebt niemand nodig, alles wat belangrijk is zit in je. Dat wordt vooral duidelijk als al het bekende om je heen wegvalt en je daardoor wordt uitgenodigd nog dieper naar binnen te gaan.

Je doet het zo goed, ook al kun je dat zelf nog niet altjd zien. We zien hoe je jezelf trouw blijft, en hoe je de uitdagingen om dat niet te doen steeds weer aangaat. Je laat de toekomst en het verleden steeds meer los en zakt meer en meer in je lichaam. Merk je dat je steeds wat vaker alleen het huidige moment kunt waarnemen? Dat er verder niets meer is en hoeveel rust dat geeft? Daar prachtige ziel, zit jouw vrijheid. Het gevoel waar je zo onvoorstelbaar naar verlangt, en wat soms heel dichtbij en dan weer heel ver weg lijkt.

Adem langzaam in en uit. Diep en bewust. Meer hoef je niet te doen. We weten hoe het gapende gat van vrijheid dat voor je ligt je zowel een intens verlangen aanraakt als een verlammende doodsangst. We begrijpen dat de wereld die je kende verdwijnt. Dat je routine om zekerheden en herkenningspunten te vinden, nog af en toe opspeelt. En dat is oke. Je zal langzaam aan je nieuwe kijk op jezelf en de wereld wennen.

En natuurlijk voelt het spannend, zo’n compleet nieuwe werkelijkheid. Maar denk je eens in wat er straks in die volledige vrijheid allemaal mogelijk is. Inderdaad: alles! Omdat jij dan master bent van je eigen leven en op elk moment vanuit rust en overgave in volledige vrijheid kan kiezen wat je wil aantrekken.

En wij zullen er altijd voor je zijn!

In alle liefde, de engelen

Afbeeldingen

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

 

Contact

E-mail: info@projectspeaknow.nl
Rekeningnummer: NL50KNAB0723023425
KvK: 57736472

Steun ons!

Het is mogelijk om ons te steunen via een donatie. 

Doneren

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen