Oproep voor ervaringsgenoten

Marianne Kimmel 03-03-2022
391 keer bekeken 0 reacties

Het Verwey-Jonker Instituut doet onderzoek naar drempels die mensen kunnen ervaren in hun zoektocht naar laagdrempelige hulp, nadat zij een vorm van seksueel grensoverschrijdend gedrag, seksueel geweld of seksueel misbruik hebben ervaren.

Met dit onderzoek willen ze erachter komen hoe de toegang en vindbaarheid van hulp beter aan kan sluiten bij de behoeften van slachtoffers en plegers. Een heel relevant en belangrijk onderzoek, waar zij zoveel mogelijk ervaringen van mensen zelf willen horen. Daarom zijn ze op zoek naar ervarinmgsgenoten die hun verhaal willen vertellen.

Aanpak
Ze organiseren in maart en april online groepsinterviews met ongeveer 5 personen, waaribij je kan vertellen wat je is overkomen. Ze gebruiken geen namen of andere persoonlijke informatie in de rapportage.

Meedoen
Mocht je mee willen werken aan het onderzoek door je ervaringen te delen, dan kun je je aanmelden via onderzoeklh@verwey-jonker.nl.

Als deelnemer ontvang je een vergoeding van 25 euro.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

E-mail: info@projectspeaknow.nl
Rekeningnummer: NL50KNAB0723023425
KvK: 57736472

Steun ons!

Het is mogelijk om ons te steunen via een donatie. 

Doneren

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen