Doe mee met de Cirkel van Licht 2023

Marianne Kimmel 27-12-2023
331 keer bekeken 0 reacties

Ieder jaar houden we vanuit Project Speak Now de Cirkel van Licht. Een waardevolle en dankbare visualisatie, waarin we datgene wat we niet meer nodig hebben in 2023 achterlaten, en onze intenties voor 2024 helder neerzetten.

Je kunt deze oefening op een zelfgekozen moment doen, door de stappen die op deze pagina staan te volgen. De Cirkel van Licht wordt ook online gehouden op 30 december 2024, zodat je de kans krijgt, mocht je dat fijn vinden, om het met andere ervaringsgenoten samen te doen. 

BENODIGDHEDEN
Om mee te kunnen doen, heb je de volgende zaken nodig:

  • een aantal vellen wit papier;
  • een pen of stift;
  • een grote kaars of waxinelichtje;
  • lucifers of aansteker.









DE STAPPEN

Om de Cirkel van Licht goed te kunnen uitvoeren, is het belangrijk om de volgende stappen te volgen.

Stap 1
Schrijf op een A4-tje groot je belangrijkste wens voor 2024. Neem echt even de tijd om te voelen wat je het komende jaar het allerliefste zou willen of het allermeeste nodig zou hebben. Alles is goed. Luister naar je hart. Vaak is het eerste dat bij je opkomt, het juiste.

Stap 2
Leg dit vel papier met je wens naar boven gericht op tafel en zet er dan nu een kaars op. Het mag een waxinelichtje zijn, maar natuurlijk ook een grotere kaars. Doe vooral wat goed voelt.

Stap 3
Steek nu de kaars aan met je wens voor 2024 in gedachten. Neem er even rustig de tijd voor.

Stap 4
Luister nu naar de Visualisatie. De bedoeling van deze Visualisatie is om de energie van je wens te gebruiken. Om deze energie zo krachtig te maken dat je wens in het licht komt te staan. En daardoor zichtbaarder en meer voelbaar wordt. Op die manier creëer je manifestatiekracht. Manifestatiekracht waarmee je je wens een flinke zwiep de richting van realisatie kan duwen.

VISUALISATIE BELUISTEREN

ONLINE MEETING
Tijdens dit samenzijn gaan we samen de visualisatie-oefening doen. De bedoeling is om de energie van iedereen die online aanwezig is te gebruiken en deze zo krachtig mogelijk te maken dat al onze wensen in het licht mogen komen te staan en daardoor zichtbaarder en meer voelbaar worden.

Wanneer:  donderdag 29 december 2023
Tijd: 19:30 uur
Waar: in de Facebook LIves PSN (Facebook)
Wie: Karin Janssen en Marianne Kimmel

Mocht je nog geen lid zijn van onze Community en je hebt een verleden met seksueel misbruik en/of geweld, dan kan je lid worden door naar de pagina te gaan en op de knop ‘lid worden’ klikken. of door je via deze link aan te melden. 

Of je de Cirkel van Licht nu alleen doet of bij de online meeting aanwezig bent (of beide natuurlijk!), we wensen iedereen een prachtig nieuw jaar waarin al je wensen uitkomen.

Afbeeldingen

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

 

Contact

E-mail: info@projectspeaknow.nl
Rekeningnummer: NL50KNAB0723023425
KvK: 57736472

Steun ons!

Het is mogelijk om ons te steunen via een donatie. 

Doneren

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen