Trauma Centrum Nederland

844 keer bekeken 1 reacties

Samen op weg naar herstel

Een plek waar mensen hun trauma een plek kunnen geven en stap voor stap hun leven weer oppakken. Met een programma dat bij jou past, verminderen we de posttraumatische stressreactie in een korte tijd. 

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Reageren

Op de kaart

Een momentje...

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Karin

10-02-22 om 12:48

Een 8 daagse opname in Traumacentrum Nederland heeft mij veel gebracht. Ik had eindelijk een goede opstap om verder te gaan. De verpleging is fantastisch en staan letterlijk dag en nacht voor je klaar! Niets is teveel. Ik heb er te maken gehad met veel verschillende behandelaren dit leek me in eerste instantie niet fijn maar het bleek achteraf heel goed voor me te zijn geweest. Een voor een allemaal professionals die weten waarover ze praten en die weten hoe om te gaan met jou en je trauma('s). Ik heb me er veilig, gehoord en gezien gevoeld. De nazorg mag wat mij betreft ietsje beter. Iets meer hulp hierin was fijn geweest. Al met al een pittige, zware en heftige week maar ik ben er uiteindelijk sterker uit gekomen!

 

Contact

E-mail: info@projectspeaknow.nl
Rekeningnummer: NL50KNAB0723023425
KvK: 57736472

Steun ons!

Het is mogelijk om ons te steunen via een donatie. 

Doneren

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen